Over ons

Bouwbedrijf Alkemade Noordwijk B.V. heeft sinds 1892 een rijke historie opgebouwd als bouwer. Sinds 2014 maken we deel uit van Ouwehand Bouw & Vastgoed Realisatie. Wij bundelen onze krachten en combineren hiermee eigentijds management met historisch vakmanschap. 


Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in:  

- villabouw;

- luxe verbouwingen voor particulieren;

- werkzaamheden voor de 'retail' branche. 


Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine (kortstondige) verbouwingen in de 'retail' branche. Daarnaast verrichten wij ook op zeer efficiënte en concurrerende wijze het 'bonnen' werk. Onze klanten zijn diverse grootwinkelbedrijven zoals Dirk, Dekamarkt, Lidl en Hoogvliet. 


Ons werkgebied is West Nederland. Echter voor onze vaste klantenkring vindt u ons ook buiten deze regio. 


De klantwens is ons uitgangspunt! Na een gedegen voorbereiding realiseren wij jaarlijks mooie projecten met als resultaat, tevreden klanten. De medewerkers van Alkemade zijn vakkundig, klantgericht en op de hoogte van uw wensen. De kwaliteitsnorm ligt hoog en mocht er iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dit samen op. 


Door de samenwerking met Ouwehand Bouw & Vastgoed Realisatie zijn we ook in staat om projecten te ontwikkelen, seriematige nieuwbouw of renovatie aan te bieden.


Martin Belder en zijn collega's staan tot uw dienst.

 

Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
Home
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
Zoeken
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw